Herr

Många män väljer Sjöstadens Hårsalong.Vi toppar, tonar och färgar män i alla åldrar.
Vi klipper i frisyrer i klassisk stil, maskulin- och trendigt. Vi hjälper dig gärna med tips om vad
just du passar i och hjälper dig att få en balanserad frisyr som passar just din huvudform. Även skäggvård och rakning. Vi har även kvällsöppet!

Dam

Vi på Sjöstadens Hårstudio har stor erfarenhet av olika frisyrer för både dig som önskar en kort frisyr eller lång. Färgningar är något av vår specialitet. Vi tillsammans med dig hittar vi en nyans som passar dig. Vi använder oss av väl-beprövade märken som är skonsamt för håret, ger en härlig lyster som sitter i länge. Vi har även kvällsöppet!

Barn

Barn och ungdomar vet oftast exakt hur de vill ha det. En bild på önskad frisyr kan vara bra att ha med sig för att visa på detaljer och nyanser som önskas. Vi ger alltid barnen lite extra tid i stolen och möjlighet att ge dem svar olika frågor. Vi visar dem sedan hur det ska sköta frisyren hemma. Vi har även kvällsöppet!
 

Färg & Nyanser

Sjöstadens Hårsalong - Proffs på färger

På Sjöstadens Hårsalong får du aktuella färg-sling-och nyanstips. Vi använder bara professionella produkter som minimalt sliter på håret. På Sjöstadens Hårsalong är vi kompetenta och välutbildad personal som genom åren fått stor erfarenhet i färgning och att göra slingor. Frisörer i sjöstaden. Vi har dessutom en human prissättning som gör att  våra kunder återkommer år efter år. 

Alla frisörer på Sjöstadens Hårsalong har flera utbildningar i ämnet och vi håller oss uppdaterade om vilka färger som passar din hudton och vilka fäger som ligger i tiden. Hårsalongen ligger lätttillgängligt i Hammarby sjöstad!

Utmana oss gärna! 

Bröllop & Hårförlängning

För Bröllopp & Fest

Vare sig du har långt eller kort hår kan det vara roligt att bli extra fin i håret till ett bröllopp  eller en fest. På Sjöstadens Hårsalong har vi stor erfarenhet av olika håruppsättningar och hårförlängningar. På salongen finns vackra håraccessoarer att ha i håret och bra sprayer som håller frisyren på plats hela kvällen. 

 Din frisörer i sjöstaden
Vi vill att du ska bli helt nöjd och trygg, därför erbjder vi en kostandsfri konsultation innan,  där vi kan råda och hjälpa dig med tips och idéer.

När du är nöjd - är vi nöjda!


> Inspireras här

#Sjöstaden Hårstudio